Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

D-Biotin vs Biotin: E te iloa lelei i latou?

2024-06-19

Biotin ma le D-Biotin o uiga tutusa o le tasi ma le isi. O i latou o se tasi o B vitaminima ua lauiloa foi o le D-Vitamin H po oVitamini B7 . Ole numera CAS ole 58-85-5. o le "d" o loʻo faʻaalia ai o lona natura sili ona masani ma galue i totonu o lena oloa. Ae, afai e te le vaʻaia le "d," e le o lona uiga e te le mauaina le faʻaogaina masani masani o lenei vaitamini taua. E mafai e fomu uma e lua ona maua ai fa'amanuiaga tutusa pe a sau i le lagolagoina o le soifua maloloina o lauulu, pa'u, ma fao.

biotin vitamini b7.jpg

Biotin o se ituaiga Vitamini B, Vitamini B7 e maua e pei o se pa'epa'e, tioata tioata. E iai i le tele o mea'ai, ae e mafai fo'i ona gaosia e siama i totonu o le tino. O faʻamanuiaga o faʻaopoopoga o le biotin mo lauulu maloloina, paʻu, ma fao faʻapea foʻi ma le togafitia o lauulu e masani ona faʻamaonia. E le gata i lea, o se mea masani i shampoos ma fulufulu lauulu.

E taua tele le biotin i le faatumauina o le soifua maloloina ma le malosi o lauulu ma fao. O le biotin e fa'aaoga muamua i le fa'atūina o fa'ama'ulu lauulu, mea e teu ai, shampoos mamea fa'asusu.Biotin
faʻaleleia le lelei o lauulu ma paʻu.